Pris för hårtransplantation

För att på ett enkelt sätt räkna ut, priserna på vår hårklinik i Budapest – Ungern, så räknar vi på hur mycket hår som kommer implanteras och inte antalet implanteringar, med andra ord grafts. Hårsäckarna / graftsen kan ha 1,2,3 eller upp till 4 individuella hårstrån. Det är viktigt att veta att hårsäckarna / grafts aldrig delas / klipps för hårimplantat.

Många kliniker räknar ut priset för en hårtransplantation genom hårsäckar / grafts, detta är osäkert och ej korrekt eftersom det i detta fall inte bestäms hur många hårstrån som ska användas. Naturligtvis är detta inte en chansning, detta är ett spel med siffror som är perfekt för att förvirra patienten.

HUR MYCKET KOSTAR EN HÅRTRANSPLANTANTION IGENTLIGEN?

Viktigt: Ingen klinik kan säga den exakta siffran hårsäckar/grafts innan patienten blivit undersökt under ett mikroskop. Och ändå kan antalet hår per enhet/graft skilja ganska mycket. Vissa operationer vågar säga ett genomsnitt (1.5 eller 2.2 eller vad som helst) men det kan knappast stämma. Den enda exakta och korrekta metoden är att räkna antalet hår!

loading…
Pris för hårtransplantation
5 (100%) 3 votes