Hårtransplantation pris i Budapest, Ungarn

Hemmeligheder for hårtransplantationer

Hemmeligheder for hårtransplantationerMed de store fremskridt, der er sket indenfor hårtransplantation, er efterspørgslen stigende. Den moderne teknologi giver imponerende resultater og hjælper med at afhjælpe hårtab af forskellige årsager.

Til gengæld er priserne fortsat høje, og det er derfor vigtigt at vælge den rette kirurg og klinik for at få foretaget en hårtransplantation.

Hvis du er blandt de patienter, som overvejer en hårtransplantation, er der et par ting, du bør vide om branchens beskidte hemmeligheder, før du lægger dig under kniven:

#1 Nogle hårklinikker vil forsøge at presse dig

Nogle hårklinikker vil ty til alle former for salgsteknikker og marketing-tricks for at overbevise patienter om at få foretaget en hårtransplantation, men vil ikke vise den samme motivation, når det kommer til at drøfte alternativer. Hvis du under konsultationen føler dig presset til at få foretaget en hårtransplantation, så sørg for at få en vurdering fra en anden hårklinik også.

Ikke alle klinikker er ens, og ved at finde en anerkendt klinik, kan du undgå at blive presset til at få foretaget en operation, som du måske ikke vil have eller har brug for.

#2 Der kan være behov for mere end en enkelt behandling

Alt afhængig af omfanget og udviklingen af dit hårtab kan der være behov for mere end en enkelt behandling for at opnå et naturligt udseende, eller der vil være behov for at gentage behandlingen i fremtiden. Det er almindeligt at have brug for at få foretaget 2-3 hårtransplantationer gennem dit liv, men nogle hårklinikker vil påstå, at deres resultater er permanente.

De er dog kun permanente i den forstand, at de ikke er som en paryk, du kan tage af og på, men det betyder ikke, at du ikke vil kunne opleve hårtab i fremtiden efter en hårtransplantation.

#3 Det kan tage op til 12 måneder, før du kan se resultater

Du skal ikke forvente en komplet make-over lige efter operationen. I månederne efter en hårtransplantation vil du opleve akavet hårvækst og det vil tage op til 12 måneder, før du kan se de endelige resultater.

#4 Du kan opleve smerter efter operationen

Selvom selve operationen ikke er smertefuld, kan du opleve smerter efterfølgende. Du skal forvente hævelser, skorpedannelse og kløen i hovedbunden i ugerne efter operationen. Din hårkirurg vil infomere dig om de forholdsregler, du bør tage dig efter operationen og ting du bør undgå, såsom hård motion, rygning og alkoholindtagelse.

#5 Nogle patienter har behov for medicinsk behandling

I nogle tilfælde vil en operation alene ikke være nok, og din kirurg kan anbefale dig kombinationsterapi, som inkluderer hårtransplantation efterfulgt af et forløb med hårtabsmedicin såsom Propecia for at maksimere effektion af operationen.

#6 Du vil kunne opleve ardannelse

Alt efter hvilken type behandling, du har fået foretaget, vil du kunne opleve at få ar i donorområdet. Hårkirurger vil forsøge at minimere ardannelse, men ikke alle hovedbunde vil hele ligeligt.

Hvis du foretrækker at have kortklippet hår, bør du drøfte dette med din hårkirurg før du får foretaget en hårtransplantation.

#7 Ikke alle hårkirurger er dygtige

Selvom hårtransplantation omtales som et minimalt invasivt indgreb, er det en svær operation, som kræver en hårkirurg med gode færdigheder og ekspertise. Vælg derfor at få foretaget din hårtransplantation ved en kompetent og erfaren hårkirurg ved en klinik, som kan garantere et godt resultat.

#8 Hårkirurgi er tidsfølsomt

Der er en tidsbegrænsning på for hvornår du kan få foretaget en hårtransplantation, og det er før du begynder at tabe håret i donorområdet; dvs. håret på baghovedet. Da det er begrænset hvor meget hår, der kan gro i dette område, er det vigtigt at få foretaget operationen, mens du stadig har hår i dette område.

De sidste ord

En dårlig hårklinik vil være ”tys-tys” omkring disse emner, hvorimod en god hårklinik vil informere dig om de gode og dårlige sider af hårtransplantation, så du kan foretage en informeret beslutning. Hvis operationen er udført af en erfaren kirurg på en patient, som kvalificerer sig til hårtransplantation, kan resultaterne være så gode, at ingen vil opdage, at du har fået foretaget en hårtransplantation.

Det er derfor vigtigt at researche og stille spørgsmål, så du også vil kunne opleve perfekte resultater!

Bed om en aftale for online konsultation!

loading…