Om oss – Hårtrasplantklinik i hjärtat av Europa

HairPalace kliniken i Budapest, Ungern har erbjudit hårtransplantationer till sina patienter sedan 2012. Under denna tid har vi tillhandahållit fantastisk kvalité på våra hårtransplantationer till oräkneliga patienter på vår kontinent, bland dem finns folk från Spanien, Italien, England, Irland, Tyskland, Österrike osv.. Vi är stolta att varje patient har lämnat vår klinik och återvänt till sitt hemland nöjda och glada med resultatet och sedan har rekommenderat vår klinik till sina vänner.

hårtransplantation pris danmarkDe rekommenderar kliniken eftersom de fick mer än vad de hade räknat med, detta ”mer” var kvalité och personlig service och detta till ett pris som de från början trodde var onåbart. Att göra en medicinsk behandling, i deras fall hårtransplantationer utomlands är inte ett lätt beslut men de litade på oss och vi har gett tillbaka detta tillit. De har blivit övertygade av deras egna upplevelser att det i vår klinik endast finns de bästa specialisterna med de mest avancerade teknologin som möter den höga standarden för hårtransplantationer, vilket i detta fall är ”FUE2-SAFESystem”.

Hårtransplantation ny teknik 2022

Den bästa hårtransplantationsmetoden 2022 och därefterHairPalace kliniken var den första i Ungern och genom Europa att tillämpa denna revolutionerande metod vid namn FUE2-S.A.F.E. System. Sedan starten har läkare och specialister jobbat och utvecklats tillsammans med Dr. James Harris som är den mest kända hårtransplantatören i världen. Denna teknik, som inte är en hemlighet är en ny version som är förbättrad till att vara perfekt till skillnad från det föregångna FUE Systemet som fortfarande används av andra kliniker. Vi är stolta att detta gjorts möjligt tack vare ett exklusivt samarbete med HSC-Colorado institutet i USA.

Kirurgiskt avancerad extraktion

Den enda bestående lösningen för att behandla skallighet, håravfall och tunt hår.Det ökande numret av våra patienter i kan också intyga att Ungern är en perfekt destination för att göra en hårtransplantation. I vår klinik i Budapest så är inte endast den medicinska nivån hög, utan även allt annat såsom instrumenten och materialen vi använder, utan att glömma de fantastiska tekniken som används.

Vi har inte diskuterat priser och liknande ännu. Den breda variationen av våra europeiska patienter talar för dig själv. Prisskillnaden mellan hårtransplantationskliniker i västra Europa och kliniker i Ungern är anmärkningsvärd, och det är inte ovanligt att priser är det dubbla eller högre än i Ungern, så vi kan säga att besparingen är synlig.

Säkert så undrar säkert fortfarande många, hur ska jag förstå? På HairPalace kliniken så talar vi engelska, spanska, tyska och italienska och vi kan motta patienter för att påbörja behandlingen inom 3-4 veckor efter en accepterad budget.

Vår princip är att erbjuda våra framtida patienter service av högsta kvalité inom sektorn för hårtransplantationer där allt hör ihop: ett professionellt team, den mest avancerade teknologin, ett bra pris och allt detta under en kort tid.

För mer information om priser, för att önska ett besök eller ett prisförslag vänligen kontakta vår klinik. Vi ses i Budapest på vår hårtransplantationsklinik!