Hårkliniken Budapest, Ungern – FUE IM ny teknik 2022

Hårtransplantation för män i Budapest, Ungern.Hårtransplantationskliniken HairPalace, var den första kliniken i Budapest och hela Ungern som genomförde hårtransplantationer eller grafting genom att använda individuella hårsäckar/hår. Kliniken, unikt upprustad i Europa, hjälper våra medicinska specialister och de hjälper i sin tur dig för att få så bra resultat som möjligt och som motsvarar dina förväntningar.

Våra kollegor är från ditt första besök glada att hjälpa dig. Konsultationerna i kliniken görs exklusivt av specialister så du är välkommen att fråga alla dina frågor. I kliniken undersöker vi din flint och informerar dig om allt.

Så länge du litar på oss och bestämmer dig för att besöka vår hårtransplantationsklinik så kan du vara säker på att vi kommer undersöka alla viktiga faktorer såsom utseende, medicinska aspekter, vad som är bäst för din hud samt vad som ger minst bieffekter och de bästa resultaten.

  • Just nu använder våra hårtransplantations specialister den modernaste tekniken i Europa, FUE2, mer exakt en metod förfinad och utvecklad i USA vid namn SAFESYSTEM.
  • Tack vare operationslogistik och unika (även i Europa) instrument så kan vi minska längden utav processen jämfört med andra kliniker samtidigt som antalet hår har ökats till max.
  • Efter borttagningen av de valda håren inför hårtransplantationen så förvarar vi dessa i en speciell vätska. Tack vare detta så behåller håren sin optimala kvalité tills det är dags för operationen. De transplanterade håren börjar på detta vis ”leva” och växa snabbare.

Hårtransplantation ny teknik – Vad känner du för detta?

Självklart bryr vi oss om din bekvämlighet! Under ingreppet kan du lyssna på din favoritmusik, se filmerna du väntat på att se länge och om du önskar så kan du sköta dina dagliga aktiviteter genom vårt Wi-Fi! Hela processen görs under lokalbedövning så patienten känner inte men lägger endast märke till att restorationen har börjat.

Hur väljer jag klinik för bra och billig FUE hårtransplantation?

Håravfallsoperation på Budapests hårklinik – Vi hjälper dig att få håret tillbaka!

Du kan konturenligt följa hårens öde och vara en aktiv del av ingreppet. Du kan se och till och med räkna antalet hår som sätts in medan du får detaljerad och komplett information från vårt operationsteam.