Före och efter bilder på hårtransplantation

På denna sida visar vi foton av välkända människor som har varit patienter hos hårtransplantationskliniken HairPalace och genom dessa foton uppmärksammar de behandlingarna som görs av kliniken och dess höga kvalité. Vissa av patienterna som redan har gjort sin hårtransplantation finns på bilderna här och kan berätta om deras hår och deras erfarenhet med behandlingen.

Hårtransplantation ny teknik 2022

De pratar om processen av hårtransplantation och hur de upplevde sin tid på vår klinik i Budapest. De pratar också om fördelarna med FUE2-SAFESystemet, ett system som endast finns i vår klinik i Budapest, Ungern. Du kan också se på dem och se effektiviteten av denna fantastiska metod grafting med dina egna ögon. Antalet patienter som har opererats på vår klinik ökar hela tiden och deras omdömen är alltid lika positiva och övertygande.

Vad kostar en hårtransplantation?Kostnaden för hårtransplantationer och prislista. Många av våra framtida patienter som väntar på sin grafting kommer till vår klinik för att de har blivit rekommenderade av tidigare patienter. Detta är ett utmärkt bevis att FUE2-SAFESystemet är perfekt och antagligen är det bästa systemet i världen just nu. Priserna och erbjudanden för år 2017 kan hittas på sidan ”priser”

Bilder av hårtransplantation före och efter (Riktiga bilder)