Välj en hårklinik klokt

Bästa hårtransplantation i SverigeNär alla traditionella behandlingsmetoder kring håravfall misslyckas – schampo, kosttillskott, topikal kräm receptbelagt läkemedel, etc. – är hårtransplantation det enda hållbara alternativet för att återställa håret.

Framgången för en hårtransplantation beror på många faktorer, och en viktig faktor är att välja en hårklinik på ett klokt sätt.

Om du inte vet var du ska börja, är denna guide till för att välja en hårtransplantationsklinik som kommer att gå igenom saker du bör veta om att välja den bästa hårkliniken för dig.

Erfarenhet

Att utföra en hårtransplantation kirurgi är en mödosam och svår uppgift som kräver en hel del träning och erfarenhet. Se till att hårklinik du väljer är en ansedd som sysselsätter kirurger med många års erfarenhet inom sitt område.

Kolla på nätet för att se recensioner om kliniken eller på hårkirurgen i fråga för att få en uppfattning om vad de andra hade för erfarenhet när de genomgick operation på kliniken.

Samråd

Inte alla patienter kvalificerar sig för en hårtransplantation, men få hårkliniker kommer att försöka driva människor till en hårtransplantation ändå. Vad mer, inte alla patienter med håravfall behöver hårtransplantation, åtminstone inte direkt.

Oftast, kommer bra hårspecialister att utreda orsaken till ditt håravfall, och om de kan identifiera en bakomliggande orsak, kommer de att försöka med icke-invasiv hår restaurering metoder innan de rekommenderar hårtransplantation.

Innan du gör några betalningar till en kirurgi, se till att du är en lämplig kandidat genom att diskutera behandlingsalternativ med din hårspecialist.

Förfaranden

Det finns två huvudsakliga hårtransplantation förfaranden som används idag: Follicular Unit Extraction (FUE) och Transplantation av hårsäcksgrupper (FUT/Strip) förfaranden.

FUE förfarande fungerar genom att extrahera enskilda hårstrån, samtidigt som FUT ingreppet utförs genom att extrahera en remsa av hår från donatorområdet.

Varje process har sina fördelar och nackdelar, och en bra hårkirurg kommer att diskutera dessa med dig för att besluta om det bästa förfarandet tillsammans.

Kostnad – Priser för hårtransplantation

Kostnaden är naturligtvis en annan viktig sak att tänka på innan en hårtransplantation. Hårtransplantation är ganska kostsam hela vägen igenom, och i allmänhet, kommer de mer ansedda och moderna hårklinikerna att komma med högre kostnader.

Det finns ett undantag dock – att skaffa en hårtransplantation utomlands i ett land som Ungern. Genom att gå till en ansedd hårklinik i Ungern, kommer du att kunna spara ibland så mycket som 60% på hårtransplantation.

Ungern är ett bra resmål för hårtransplantation patienter från hela Västra Europa eftersom det är en EU-medlemsstat, vilket innebär att hårkliniker är bundna till samma regler som kliniker i andra delar av EU.

I Ungern, utförs hårtransplantationer endast av kirurger som är specialiserade på håroperationer transplantation och hårkliniker rekommenderas av tidigare patienter.

Sammanfattning

Att hitta en hårklinik som erbjuder bra värde för pengarna kräver lite forskning, men när du hittar den bästa kliniken och förfarandet, kan du se fram emot detta.

Om du inte är nöjd med priserna av hårkliniker i ditt bosättningsland, titta in ansedd hårkliniker i Budapest och be om en konsultation!

loading…